Vill du värdera lägenhet utan kostnad? Vi erbjuder hembesök och en gratis e-bok

Boka tid för värdering och rådgivning Fyll i dina uppgifter så återkopplar vi

När du bokar en gratis bostadsvärdering med oss kommer vi att skicka en e-bok till dig utan någon kostnad. Själva bostadsvärderingen har som syfte att du skall få veta vad det aktuella marknadsvärdet är och i e-boken får du dessutom konkreta tips på större och mindre saker du kan göra själv för att höja värdet på din lägenhet i Stockholm.

Under en gratis bostadsvärdering kommer vi titta närmare på fastighetens förutsättningar, skick och planlösning. När man skall värdera bostadsrätt i innerstaden är det också viktigt att man har en överblick över bostadsmarknaden i Stockholm, vilket vi med vår långa erfarenhet av att förmedla lägenheter har. När du uppger dina kontaktuppgifter till oss i formuläret här ovanför skickar vi e-boken till dig digitalt per mejl, och därefter kontaktar vi dig också för att hitta en passande tid för att värdera bostad. I samband med värderingen får du även en möjlighet att ställa frågor om det mäklararvode vi debiterar om du väljer att anlita oss, och vi berättar självklart gärna mer om hur det går till att sälja lägenhet med vår hjälp.

En fastighetsförmedling som lyfter det speciella med en bostadsrätt Vill du anlita en mäklarfirma med öga för detaljer?

Omdömen vår mäklarbyrå har fått från tidigare kunder Ett varmt tack till alla fina recensioner!

Att få en e-bok med tips om hur jag skulle öka värdet på min lägenhet var inspirerande och tacksamt! Jag fick en bra uppskattning av hur mycket en försäljning kan generera, så nu skall försäljningen av min bostadsrätt inledas.

Elisa Thörnkvist Bostadsvärdering

Vi bad fler mäklare om värderingar och det som gjorde Stockholmsfastighetsmäklare speciell var att de kunde komma med råd kring åtgärder som ökar marknadsvärdet. Vi har inte ångrat en sekund att vi anlitade dem.

Cecilia och Johan Bostadsförsäljning

Vår pärla på Södermalm hade blivit för stor för oss och vi ville sälja. Vi bokade en värdering och fick en bok som alla som skall sälja bostad borde läsa!

Tor och Ellen Försäljning med styling

Fastighetsmäklare med ett stort kontaktnät Vårt nätverk hjälper dig lyckas med din bostadsförsäljning