Bostadsförsäljning Stockholm Vi skräddarsyr er försäljning av bostad

Att flytta från sin bostadsrätt är ofta förknippat med förväntan, och i vissa fall även med en gnutta oro och stress. En bostadsförsäljning är viktig inte minst ur ett ekonomiskt perspektiv, och det är en av orsakerna till att valet av mäklare är avgörande för hur utfallet blir. Hos oss får du hjälp av en mäklarbyrå i Stockholm som är expert på innerstadens bostadsmarknad. Vi tar emot säljuppdrag i Gamla Stan, på Östermalm, Norrmalm, Södermalm och Kungsholmen och vet att vi med vår expertis kan hjälpa till med allt som dyker upp när man skall sälja bostad. Vi lämnar ingenting åt slumpen utan tror på det metodiska, personliga och engagerade tillvägagångssättet.

Boka värdering och få en gratis e-bok Välj en trygg och lyckad bostadsförsäljning

För oss är det en självklarhet att finnas tillgängliga såväl innan som under och efter en försäljningsprocess. Att sälja lägenhet med vår hjälp kännetecknas av ett personligt bemötande där de behov du som säljare har alltid står i främsta rummet. Du är alltid varmt välkommen att ta kontakt med oss om du vill diskutera en försäljning av bostadsrätt, eller om du vill ha en värdering av din lägenhet!

Vi höjer värdet på bostaden

Alla säljare vill få ett bra pris för den bostad som skall säljas. Som innerstadens bästa mäklare vill vi hjälpa våra kunder nå det målet. När du kontaktar oss för att få en värdering bjuder vi dig också på en e-bok i vilken du får tips på hur du höjer bostadens värde!

En bra mäklare som fokuserar på detaljer

Att verka som mäklare under en bostadsförsäljning i Stockholm innebär för oss att vi avsätter tid för detaljer. Vi vet att förberedelser påverkar en försäljning och därför mäter vi alla bostäder vi förmedlar med laser och tar professionella bilder av bostaden som sedan visas i det prospekt vi delar ut på visningarna. Som fastighetsförmedlare ordnar vi visningar i enlighet med det om passar dig som skall sälja bostad. Vi finns tillgängliga både för dags- och kvällsvisningar och självklart finns ansvarig mäklare på plats under dessa för att svara på de frågor som köparna har.

Vad säger tidigare kunder? Vi är stolta över tidigare kunders omdömen om bostadsförsäljning

Vi sålde vår älskade våning med hjälp av Stockholmsfastighetsmäklare och uppskattar den tid som dem lade ner på att göra vår affär så bra som möjligt. Vi har tidigare anlitat andra mäklare men aldrig blivit bemötta på ett lika bra sätt. Tack!

Familjen Stenvall Bostadsförsäljning

Vi sålde vår lägenhet på Södermalm och tog även hjälp med styling. Processen gick enklare än vi hade kunnat hoppas på och vi är överrumplade av den flexibilitet och det tillmötesgående vi möttes av hos denna fastighetsförmedlare.

Sofia och Christoffer Försäljning av bostadsrätt

Vi anlitade mäklarbyrån för en försäljning av lägenhet på Östermalm. Visningarna var uppskattade både av oss och av budgivarna. Proffsigt bemötande från Stockholmsfastighetsmäklare, både innan och under budgivningen. Även köparna verkade tycka om mäklaren och vi tror det var avgörande för hur bra försäljningen gick.

Anne-Lie och Line Sälja lägenhet

En bostadsförsäljning med rätt förutsättningar Homestyling och samarbetspartners

Fastighetsförmedlingens grundare Anita har blivit utsedd till Östermalms bästa kvinnliga mäklare och är känd för sin förmåga att hantera en bostadsaffär på ett sätt som både uppskattas av säljare och köpare. När vi åtar oss en bostadsförsäljning erbjuder vi ett helhetskoncept, vilket innebär att vi utöver att värdera bostadsrätt erbjuder dig som skall sälja att få hjälp med homestyling och mindre renoveringsarbeten. All vår verksamhet syftar till att göra försäljningen så enkel och givande för dig som möjligt, varför vi både samarbetar med snickare, fotografer och inredare som är ledande inom sina områden.