Homestyling Stockholm Inredare som hjälper dig öka värdet på din bostad

Homestyling är en efterfrågad tjänst som bidrar till att visa din bostad från sin bästa sida. Vi har ett brett kontaktnät som innefattar duktiga homestagingkonsulter som arbetar i hela Stockholms innerstad, från Södermalm till Östermalm. Styling vid bostadsförsäljning syftar till att presentera ditt objekt på ett inbjudande sätt. Stylisterna tar tillvara på de unika drag och fördelar som din bostad besitter och gör det enklare för potentiella köpare att föreställa sig hur de kan komma att trivas i den lägenhet som är till salu. Tack vare homestagingkonsultens arbete kan vi ta fram ett marknadsföringsmaterial med inspirerande bilder som lockar ett maximalt antal spekulanter till visningen.

Boka en kostnadsfri värdering Vi berättar gärna mer om homestyling

När konsulterna i vårt nätverk hjälper dig att styla bostaden inför försäljning väljer de möbler, belysning och dekorativa föremål som framhäver det bästa med din lägenhet. Om du kontaktar oss för en kostnadsfri värdering, där vi gör en grundlig genomgång av din bostads marknadsvärde, kan vi även berätta mer om homestyling. Tack vare mötet får vi en korrekt bild av dina förväntningar inför försäljningen.

Gratis e-bok i samband med bostadsvärdering

Över 17 års erfarenhet av fastighetsförsäljning har gett oss unika kunskaper om Stockholms bostadsmarknad. Förutom att vi gärna kommer hem till dig för en kostnadsfri värdering erbjuder vi även en gratis e-bok. I den får du ta del av värdefulla tips angående hur du maximerar värdet på ditt objekt inför en bostadsförsäljning.

Våra homestagingkonsulter hittar en stil som passar din lägenhet

När vi arbetar med homestyling i Stockholm utgår vi från den befintliga inredningen i lägenheten. Tack vare dem och ett stort lager av inredningsdetaljer som ligger rätt i tiden kan experterna skapa en inbjudande och välkomnande miljö. Vi skräddarsyr stylingen så att den passar din lägenhets förutsättningar och dina önskningar. Våra konsulter håller sig naturligtvis uppdaterade inom de senaste trenderna och de vet vad som efterfrågas av köpare just nu. Ofta kan enkla lösningar som en ommöblering göra att ett utrymme upplevs som större och ljusare.

Vad säger tidigare kunder? Vi är stolta över tidigare kunders omdömen om homestyling

Tack vare hjälpen vi fick med att inreda och fixa till vår lägenhet ökade priset vi fick ut markant. Vi kunde inte vara mer nöjda över all hjälp vi fått!

Gunnar och Eva Homestyling bostadsförsäljning Östermalm

Stockholmsfastighetsmäklare är väldigt kunnig på att höja värdet på bostäder. Vi fick hjälp av allt från inredare till snickare med små detaljer som gjorde att vi kunde sälja bostaden till ett pris över våra förväntningar.

Caroline K. Styling inför försäljning

Här är en mäklare som kan sin sak. Vi hade kontakt med flera kontor innan vi bestämde oss för att anlita Stockholmsfastighetsmäklare. Vi valde dem för att de har kunskap om affären i sin helhet och har kontakter med duktiga inredare.

Calle Ljungholm Styling Stockholm

Homestyling som skräddarsys i enlighet med dina behov Mäklare med lång erfarenhet av lyckade bostadsförsäljningar i Stockholm

För oss är varje bostadsaffär unik. Stockholmsfastighetsmäklare har under lång tid arbetat som mäklare i innerstan, något som innebär att vi kan det mesta som är värt att veta om bostadsmarknaden i Stockholm. När du kontaktar oss tar du hjälp av en mäklare som tar sig tid för personliga möten och som alltid gör sitt yttersta för att säljare och köpare ska bli 100 % nöjda. Vårt kontaktnät består av kunniga och utbildade aktörer inom bland annat homestyling, som liksom oss strävar efter perfektion. Fyll i dina uppgifter här på hemsidan så förser vi dig med en kostnadsfri värdering av bostadsrätt!