Köpa bostad i Stockholm En erfaren mäklare när du ska köpa bostadsrätt i innerstaden

Ett bostadsköp är en av livets viktigaste affärer. Vi är experter på förmedling av bostäder på Östermalm och i Stockholms innerstad, och under den tid som vi varit verksamma har vi hjälpt kunder att hitta allt från mindre lägenheter till större våningar i områden som Gamla stan, Vasastan och på Södermalm. Vår mäklare arbetar med ledord som engagemang och värme och vi gör alltid vårt yttersta för att du som kund ska få ett personligt bemötande och känna dig trygg genom hela processen. När du kontaktar oss för att köpa lägenhet finns vi tillgängliga för att besvara dina frågor om sådant som statistik för bostadspriser och den aktuella marknadssituationen för olika områden i Stockholm.

Registrera dig i vårt spekulantregister Anlita en expert när du ska köpa bostad

Ta kontakt med oss när du ska köpa bostadsrätt och säkra en kunnig och lyhörd mäklare! Vi har mer än 17 års erfarenhet av Stockholms bostadsmarknad och tack vare vårt spekulantregister kan vi matcha dig med rätt objekt. Vi erbjuder en skräddarsydd service såväl för köpare som för säljare. När du kontaktar oss hjälper vi dig att bevaka intressanta bostäder och vi bistår dig även genom att kostnadsfritt värdera din nuvarande lägenhet.

Gratis e-bok och värdering

Om du skall sälja din bostad innan du köper en ny kan vi hjälpa till med en kostnadsfri värdering. I samband med värderingen bjuder vi också på en e-bok i vilken du får tips på hur du kan höja värdet på den bostadsrätt du vill annonsera på marknaden.

Vi hjälper dig med bostadsköp i Stockholms mest attraktiva kvarter

När du som ska köpa bostad i Stockholm tar en första kontakt med oss går vi igenom dina önskemål och förväntningar. Om du önskar kan vi lägga till dig till vårt spekulantregister, för att du på så sätt aldrig missar lägenheter som matchar dina kriterier. Vi annonserar oftast de objekt vi förmedlar på Hemnet, men i vissa fall säljs bostäder också utan offentliga visningar. I de fallen är vårt register över potentiella kunder en fördel för dig som har specifika kriterier.

Vad säger tidigare kunder? Vi är stolta över tidigare kunders omdömen om bostadsköp

Vi hade länge letat efter den perfekta våningen men det kom aldrig ut intressanta objekt. När vi blev tipsade om Stockholmsfastighetsmäklare av en familjebekant tog vi genast kontakt och nu har vi gått på flera slutna visningar, varav en av bostäderna föll oss perfekt i smaken!

Anna-Lena med familj Köpa bostad

Vill man som köpare få hjälp att hitta det perfekta boendet är det Stockholmsfastighetsmäklare man skall vända sig till. De har en förmåga att para ihop rätt objekt med rätt köpare, åtminstone gick det så för oss! Alla som vill bo i innerstaden borde gå med i spekulantregistret!

Stellan Köp av bostadsrätt

Att registrera sig som spekulant hos den här mäklaren är ett måste för alla som vill få tillgång till stadens vackraste bostäder. Utbudet är något helt annat än det man hittar på Hemnet!

Peter och Tine Bostadsköp

Anlita en erfaren mäklare när du ska köpa bostad En seriös aktör med en gedigen meritlista

När du vänder dig till oss tar du hjälp av en mäklarfirma med gedigen erfarenhet av att hjälpa kunder att köpa bostad och grundaren av vår firma har utsetts till Östermalms bästa kvinnliga mäklare. Våra medarbetare ger dig en ordentlig genomgång av aktuella bostadspriser och säkerställer att du hittar den vindsvåning, lägenhet eller våning som du drömmer om. Vi är fast övertygade om att rätt utgångspris är avgörande för att köpare och säljare ska bli nöjda. Tack vare kunskap och moderna verktyg kan vi även hjälpa dig att värdera bostad på ett mycket precist sätt. Kontakta oss så berättar vi mer!