Om oss Er bästa mäklare i Stockholm

Stockholmsfastighetsmäklare är specialister på bostadsförsäljning i Stockholm. Verksamheten startades under 2019 och håller till i inbjudande lokaler i hjärtat av Östermalm. Vi har skaffat sig en gedigen erfarenhet, bland annat som en del i teamet hos en av huvudstadens mest välkända mäklarfirmor.

 

Vi är en fastighetsmäklarbyrå som är experter på Stockholms innerstad. Tack vare grundliga kunskaper om bostadsmarknaden förmedlar vi framgångsrikt lägenheter i bland annat Vasastan, Södermalm och på Kungsholmen. Grundaren utsågs till Östermalms bästa mäklare år 2015 och vårt fokus ligger i det personliga mötet. Med ett genuint engagemang tar vi oss tid att säkerställa att du som säljare maximerar värdet på din bostad och att du som köpare presenteras för objekt som passar dina förväntningar.

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering Vi hjälper dig att göra en lyckad bostadsaffär

Våra erfarna mäklare besitter unika kunskaper om bostadsmarknaden i Stockholm. Vi guidar säljare och köpare på ett tryggt och personligt sätt.

Välkommen till mig och mitt team!

Fastighetsmäklare som kan bostadsmarknaden i Stockholm

Vi har kunskaper om det mesta som är värt att veta för dig som ska köpa eller sälja lägenhet i Stockholm. Tack vare lång erfarenhet av bostadsförsäljning på Östermalm med omnejd kan vi erbjuda ett kontaktnät och service utöver det vanliga. Vår mäklarfirma samarbetar med inredare, hantverkare och fotografer av absoluta toppklass. Vi lämnar inget åt slumpen utan tar oss an varje del av försäljningsprocessen med största omsorg. Som en fastighetsmäklare i Stockholm med goda omdömen har vi bland annat gjort oss kända för att erbjuda skräddarsydda lösningar. När du kontaktar oss kan du ta del av en kostnadsfri e-bok och värdering.

En mäklarfirma med ett stort engagemang

Idag har vår bransch en tendens att domineras av stora volymer och snabba transaktioner. Vi har valt att gå emot strömmen och erbjuda ett koncept som omfattar tillit och trygghet. Något som innebär att vi tar oss tid att lyssna såväl på säljare som köpare för att kunna erbjuda kvalitet i alla steg, till ett mycket rimligt mäklararvode. Dörren till vårt kontor är alltid öppen, oavsett om du står inför en kommande bostadsaffär eller går i köptankar.

Vi är en välrenommerad aktör En seriös mäklare i Stockholm med kompetenta samarbetspartners